Deputatul PSD Adran Nastase a publicat marti pe blogul sau o scrisoare trimisa presedintelui CE, Jose Manuel Barroso, in care il acuza pe seful DNA, Daniel Morar ca incearca sa "spele" dosarul "Flota" al presedintelui Traian Basescu.

Nastase ironizeaza in scrisoarea sa catre Barroso procesul sau de la DNA, "Trofeul Calitatii" si il informeaza pe presedintele CE ca probabil acest proces va dura 10 ani, doarece are 972 de martori.

Nastase sutine ca dosarele sale de la DNA sunt folosite ca si intrument politic de catre Daniel Morar si se plage de hartuire politica.

Fostul premier i-a trimis lui Barroso documentele prin care se solicita Presedintiei Romaniei, din noiembrie 2002, trimiterea in judecata a lui Traian Basescu pentru acuzatii grave de coruptie legate de un prejudiciu de 300.000.000 USD si diverse alte fapte.

Nastase se plange presedintelui CE si se considera agresat de catre Daniel Morar, doarece, pe cand lui i se gasesc mereu noi fapte de coruptie, dosarul lui Basescu a fost "sters". "Daniel Morar a asigurat disjungerea dosarului pentru Traian Basescu, interpretand textul Constitutiei in propria viziune si oferindu-i astfel imunitate absoluta pentru fapte penale", scrie Nastase pe blogul sau.

Deputatul PSD considera ca acest lucru nu este "corect" si ca presedintele ar trebui cercetat si el.

"Regret ca trebuie sa va scriu despre aceste lucruri, dar sper ca dupa patru ani, distinsii membri ai Comisiei Europene vor intelege actiunile de hartuire politica impotriva mea", isi incheie Nastase scrisoarea catre presedintele CE.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.