Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat luni, referindu-se la afirmatiile lui Adrian Nastase potrivit carora prezidentiabilul PSD trebuie sa aiba "dinti", ca aceste dotari tin de zona zoomorfa, si nu politica, important fiind un candidat care sa-l bata pe Traian Basescu.

"Eu cred ca e nevoie in primul rand de un candidat care sa-l bata pe Basescu. Cu ce dotare vine respectivul candidat va fi o problema legata mai degraba de zona zoomorfa", a declarat liderul PSD.

"Dar e un lucru pe care vreau sa-l spun inca o data, si o sa-l spunem in toata aceasta perioada pana la alegerile prezidentiale, ca e nevoie de schimbare in Romania, ca se inchide un ciclu de cinci ani de mandat prezidential si cred ca romanii sunt cei care pot sa evalueze daca ceea ce a promis actualul presedinte s-a indeplinit in viata lor. In rest, asteptam un congres al partidului nostru care sa desemneze candidatul cel mai bine dotat pentru a-l invinge pe Traian Basescu", a adaugat Geoana, potrivit NewsIn.

Intrebat de ziaristi cum sta cu "dintii" (Nastase sugerase ca numai el are capacitatea de a-l invinge pe Traian Basescu, n.r.), Geoana a raspuns: "Cred ca nu am o zona predilecta de actiune, dar pot sa va spun ca din punct de vedere dorinta politica suntem intr-o zona de forma aproape maxima".

Presedintele CN al PSD, Adrian Nastase, a declarat luni ca un candidat "fara dinti" al PSD la prezidentiale ar avea sanse mici si ca, pentru a castiga, partidul trebuie sa vina cu un mesaj diferit de cel al lui Traian Basescu.

"In conditiile in care, in momentul de fata, Traian Basescu tine foarte aproape de el echipa PSD-ului, e foarte greu sa vii cu un mesaj alternativ, cu un mesaj critic, cu un mesaj dur pe anumite chestiuni, in continuarea mesajelor noastre din ultimii patru ani. (...) De aceea, in masura in care noi vom merge cu o varianta diferita, cu o varianta foarte linistita, moale, o varianta fara dinti in campania electorala, sigur ca un astfel de candidat are sanse mai mici", a declarat Nastase. Intrebat daca se refera la Mircea Geoana cand vorbeste de un candidat fara dinti, Nastase a precizat: "Eu vorbesc in general, nu ma refer la persoane acum. Am discutat despre formula ca atare, despre profilul pe care l-ar avea un astfel de candidat".

Marian Vanghelie, liderul PSD Bucuresti, a ironizat sintagma lui Nastase cu prezidentiabilul fara dinti. "Trebuie unul cu dintii mai tari. Nu stiu, il gasim, il verificam, gasim o formula ca la serpi, exact aceeasi formula vom gasi si la candidatul nostru. Unul cu dintii foarte tari... in momentul in care ii prinde capatana celui care trebuie, s-o sfarame", a spus primarul de la sectorul cinci despre viitorul candidat.

Citeste si:

Nastase: Un candidat 'fara dinti' are sanse mici la prezidentiale


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.