Liderul PSD, Mircea Geoana, a declarat, luni seara, la postul national de televiziune, ca este mahnit de decizia lui Liviu Dragnea de a demisiona din fruntea MAI si ca "nu crede" ca motivul acestuia ar fi neacceptarea unora dintre oamenii propusi de el in esalonul II din MAI.

Presedintele PSD, prezent la o emisiune la TVR, a declarat ca "este mahnit" de demisia lui Liviu Dragnea din fruntea MAI. Liderul PSD a mai spus ca retragerea dupa numai 12 zile a lui Dragnea de la Ministerul de Interne si a doua a PSD, cea a lui Gabriel Oprea, "creeaza o problema". "Nu este usor pentru partid sa explice opiniei publice" aceste demisii de la MAI, a spus Geoana.

El a precizat ca PSD "rezolva" nominalizarea urmatoare ca ministru de Interne, pentru ca "la PSD sunt oameni suficienti". Presedintele PSD a mai adaugat ca exista "o lista scurta" de succesori la Ministerul de Interne, precizand ca sunt oameni foarte cunoscuti ai PSD, iar nominalizarea se va face in scurt timp.

Intrebat daca la retragerea lui Dragnea din fruntea MAI s-au aflat si neintelegerile legate de numirea unor oameni din al doilea esalon al MAI, cum ar fi secretari de stat si seful DGIPI, Mircea Geoana a spus "nu cred".

Apoi, liderul social-democratilor a declarat ca in opinia sa demisia lui Liviu Dragnea este legata de ambitia sa prea mare fata de ce putea sa ofere financiar mandatul sau de ministru. Geoana a mai spus ca respecta decizia lui Liviu Dragnea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.