Liderul PSD Miron Mitrea a declarat luni ca propunerea ca Emil Boc sa fie premier schimba modul in care Guvernul va aborda situatia de criza, intrucat el nu e economist, fostul sef de campanie spunand si ca PSD a fost doar informat, nu si consultat.

"Emil Boc este un politician, nu este un economist si va schimba modul in care Guvernul va aborda situatia dificila in care intra. Nu ne-am asteptat ca dl. Stolojan sa renunte. A fost o surpriza foarte mare pentru noi", a spus el, potrivit NewsIn.

Mitrea i-a criticat voalat pe democrat-liberali pentru ca nu au consultat PSD. "Daca ne-am fi asteptat, am fi prins in Protocol si acest lucru. Ne-au informat, dar asta nu inseamna consultare", a adaugat el. Intrebat daca acest lucru schimba discutia intre cele doua partide, Mitrea a raspuns: "vedem dupa-amiaza", facand referire la intalnirea liderilor coalitiei PD-L - PSD , de la ora 16.00.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.