"Multumesc sefului statului pentru increderea acordata. Am acceptat propunerea facuta de catre presedinte. Obiectivele mele raman aceleasi: un guvern stabil si performant, un guvern ce va fi instalat pe 22 decembrie. In zilele urmatoare vom finaliza programul de guvernare si ne vom prezenta in fata Parlamentului", a declarat Boc.

El a anuntat ca va constituit un grup de consultanti de la BNR, specialisti in domeniul economico-financiar si reprezentanti ai societatii civile care ar urma sa ofere consultanta viitorului Executiv in problemele aparute ca urmare a crizei economico-financiare, transmite NewsIn.

Liderul PD-L s-a adresat si clujenilor carora le-a multumit pentru increderea acordata in 2004 si 2008 si i-a asigurat ca va fi mereu aproape de Cluj. "Situatia politica ma obliga sa-mi asum problemele nationale, dar voi fi mereu alaturi de duneavoastra", a spus Boc.

Emil Boc a refuzat sa comenteze motivele care au stat la baza renuntarii lui Stolojan precizand ca a fost informat in cursul diminetii de catre seful statului privind situatia creata. "Am luat act de decizia domnului Stolojan. Dimineata am fost informati de faptul ca domnia-sa si-a depus mandatul. Am informat Biroul Permanent al PD-L precum si pe colegii de la PSD. Decizia este luata, mergem mai departe", a mai spus Boc adaugand ca Stolojan ramane unul din specialistii indispensabili partidului.


REALITATEA.NET - Emil Boc: Obiectivele stabilite rmân valabile i vom oferi României un guvern pân la 22 decembrie