Prima sedinta a Senatului, din legislatura 2008-2012, a inceput luni la ora 12:00 si a fost prezidata de decanul de varsta, Sergiu Nicolaescu, la sedinta de luni fiind alcatuita si comisia de validare.
Sergiu Nicolaescu a fost asistat de patru senatori care sunt cei mai tineri: Iulian Urban si Iulian Badescu de la PD-L, Olguta Vasilescu (PSD+PC) si Attila Csek de la UDMR. Presedintele sedintei, Sergiu Nicolaescu, a tinut un discurs in care le-a urat succes noilor senatori si i-a indemnat sa fie uniti.

Tot luni a fost numita si comisia de validare, din care vor face parte: Igas Constantin, Gabriel Mutu, Florin Mircea, Ioan Ruset, Constantin Dumitru si Iulian Urban din partea PD-L, Ioan Chelaru , Dan Coman Sova, Adrian Tutuianu si Marian Valer, Toni Grebla din partea PSD+PC, Ion Ghise, Mario Oprea si Liviu Pasca din partea PNL, iar de la UDMR a fost desemnat senatorul Attila Csek, potrivit NewsIn.

Urmatoarea sedinta in plen a Senatului este programata vineri, ora 9.00.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.