"Eu nu consider ca investitiile in materie de aparare sunt investitii care reprezinta pierderi de resurse. Orice investitie in industria de aparare este una care creeaza cerere pe piata, care creeaza locuri de munca si care, pana la urma, reprezinta una dintre caile cele mai bune, impreuna cu investitiile in infrastructura, pentru a depasi perioadele de recesiune economica“, a declarat Teodor Melescanu.

Ministrul Apararii a mai afirmat ca recesiunea economica „are ca una dintre caracteristici principale, scaderea cererii pe piata“. "Daca la nivel guvernamental noi avem intelepciunea sa favorizam si sa incurajam acele domenii care creeaza cerere pe piata, aceasta este una dintre cele mai bune modalitati de a depasi criza economica. Industria de aparare este una dintre aceste zone in care investitiile ne pot ajuta sa depasim o perioada mai dificila. Din punctul meu de vedere nu numai ca recesiunea economica nu ar trebui sa afecteze industria de aparare ci, dimpotriva, industria de aparare trebuie sa fie unul dintre pilonii pe care ne bazam in depasirea actualei crize“, a sustinut Melescanu.

Teodor Melescanu a fost present la Arad, pentru a sprijini candidatii liberali din judet, care vor candida la alegerile parlamentare din 30 noiembrie.