Presedintele executiv al Partidului Social Democrat (PSD), Adrian Nastase, a anuntat, joi, la reuniunea liderilor teritoriali ai PSD, ca parlamentarii social-democrati ar putea fi de acord, la limita, cu proiectul de lege privind declararea averilor demnitarilor, dar, in acelasi timp, ar putea depune o initiativa legislativa prin care sa se solicite modificarea anexelor "intr-o forma europeana coerenta".

"La limita, putem sa fim de acord cu acest proiect de lege, sa votam pentru, dar in aceeasi zi sa depunem o initiativa legislativa prin care sa cerem modificarea anexelor respective intr-o forma europeana coerenta. Eu cred ca acest mod de actiune ne va da dreptul moral de a discuta in continuare despre acest subiect. Poate ca nu am reusit sa ducem la capat acest subiect, din punct de vedere al luptei impotriva coruptiei, dar pasii cei mai importanti s-au facut in timpul guvernarii noastre", a spus Adrian Nastase. Deputatii PSD au parasit lucrarile Camerei in momentul dezbaterii Legii declaratiilor de avere, incercand blocarea votului.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.