Liderul senatorilor liberali, Puiu Hasotti, a criticat "trocul politic" dintre PD-L si PRM si a spus ca asteapta cu interes ca liderul democrat-liberalilor, Emil Boc, sa prezinte argumentele care justifica o astfel de intelegere cu formatiunea lui C.V.Tudor, relateaza NewsIn.
"Este evident ca a existat o negociere politica, un troc politic intre PD-L si PRM si daca pana acum lideri ca Emil Boc negau negocieri politice mi se pare interesant de aflat cum justifica din punct de vedere politic domnul Boc si liderii PD-L acest troc politic cu PRM", a declarat marti Puiu Hasotti.

Puiu Hasotti sustine ca acest "troc politic" a fost comandat de Traian Basescu si de Emil Boc, afirmatie pe care si-o sustine cu declaratia liderului PRM, Corneliu Vadim Tudor. "Este evident ca acest troc politic la nivelul de vicepresedinti ai Senatului nu-l putea face PD-L-ul de capul lui. A fost cu acordul lui Traian Basescu si cu acordul lui Emil Boc. De altfel domnul Vadim Tudor a si recunoscut ca a discutat cu Emil Boc", a precizat Puiu Hasotti.

Intrebat daca aceasta colaborare politica imputata PD-L-ului nu este similara cu intelegerile dintre PNL si PSD, vicepresedintele liberal a precizat ca o colaborare PNL-PSD "poate fi pusa sub semnul criticii" in timp ce intre PD-L si PRM a existat "o intelegere punctuala si foarte serioasa", adaugand ca "totusi sunt niste diferente intre PSD si PRM".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.