Biroul Permanent al Senatului urmeaza sa se intruneasca azi, pe ordinea de zi a sedintei aflandu-se oportunitatea convocarii unei sesiuni extraordinare in cazurile Paul Pacuraru si Codrut Seres si trimiterea la Comisia juridica a dosarului senatorului Serban Mihailescu.
Discutia vine dupa ce Comisia juridica a Senatului a decis, miercuri, cu unanimitate de voturi, sa recomande plenului aprobarea solicitarilor de avizare a urmaririi penale in cazurile lui Codrut Seres si Paul Pacuraru.

Un alt subiect ce urmeaza sa fie discutat de Biroul Permanent al Senatului este transmiterea la Comisia juridica a dosarului primit de institutie senatorului Serban Mihailescu, pentru avizarea inceperii urmaririi penale.

Ca si in cazurile lui Paul Pacuraru si Codrut Seres, dosarul senatorului Serban Mihailescu urmeaza sa fie analizat, potrivit procedurii parlamentare, de Comisia juridica, care va elabora un raport ce va fi supus votului plenului Senatului. In cazul in care Biroul Permanent al Senatului va aproba convocarea unei sesiuni extraordinare pentru votul in dosarele Pacuraru si Seres, aceasta ar putea fi stabilita la sfarsitul vacantei parlamentare.
.


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.