27 de persoane au fost ucise, vineri dimineata intr-unul dintre cele mai grave masacre comise vreodata intr-o institutie de educatie din SUA.

Presedintele Obama a afirmat cu tristete in glas Inimile noastre sunt frante astazi si asta dupa ce un barbat inarmat a ucis 26 de persoane dintre care 20 copii la scoala elementara Sandy Hook din Connecticut. Aratandu-se extrem de afectat in discursul sustinut la Casa Alba, Obama a afirmat:

"Stiu ca nu exista parinte din America care sa nu simta durerea coplesitoare pe care o simt eu acum", a spus presedintele american potrivit replicaonline.ro .

Atentia natiunii va fi concentrata acum pe Obama pentru a vedea daca legislatia SUA privind controlul armelor se va schimba. Incepand de vineri seara, zeci de oameni s-au adunat in fata Casei Albe pentru a protesta fata de reglementarile care permit civililor sa posede arme de asalt, scrie Huffington Post.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.