Omar Bin Laden, fiul binecunoscutului terorist Osama Bin Laden, sustine ca tatal sau traieste, dar ca nu stie unde se afla acesta.

Tatal meu e pe pamant, dar nu stiu unde. El traieste. Daca o asemenea persoana moare nu poti tine acest lucru secret niciodata. Lumea s-ar schimba daca el ar muri”, a declarat Omar Bin Laden intr-un interviu citat de The Telegraph.

Omar, in varsta de 29 de ani, a declarat ca isi iubeste in continuare tatal, dar nu ar vrea sa fie ca el.

Doar un om slab isi doreste sa fie ca tatal sau. Il iubesc in continuare, bineinteles, e tatal meu, este perfect normal. Mi-e dor de el, dar noi vedem lucrurile diferit. Eu vreau pace”, a declarat fiul teroristului.

  • Bin Laden Jr. iubeste SUA

Fiul cunoscutului terorist si-a exprimat dragostea fata de cultura Americana spunand ca ii plac filmele cu Jim Carrey, fotbatul American si muzica rock. Acesta si-a exprimat si dorinta de a vizita candva SUA.

Tatal meu spunea ca singurul lucru bun care a venit din SUA sunt armele. Eu vreau totusi sa merg acolo si mi-ar placea sa o cunosc pe Drew Barrymore. Sunt singur, iar ea este cea mai frumoasa femeie de la Hollywood”, a declarat Omar Bin Laden.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.