Compania feroviara Eurostar, care face legatura intre Londra si Bruxelles si Paris, a anulat ca masura de precautie patru trenuri intre aceste orase miercuri, din cauza ninsorilor.

Eurostar a spus ca trenurile sale circula, dar "din cauza persistentei conditiilor meteo dificile, intarzierile sau chiar anulari de ultim moment sunt posibile", arata AFP, citat de NewsIn.

De fapt, circulatia a patru trenuri urma sa fie anulata in cursul zilei.

Un purtator de cuvant a explicat ca este vorba doar despre o masura de precautie pentru consolidarea serviciului, dar ca pasagerii vor fi imbarcati in alte trenuri.

Eurostar ofera clientilor care urmau sa plece miercuri posibilitatea de a schimba biletele pentru o alta zi, fara cheltuieli suplimentare.

Compania a fost victima conditiilor meteo nefavorabile inainte de Craciun. Cinci trenuri au ramas blocate in tunelul de sub Canalul Manecii in noaptea de 18 decembrie, iar Eurostar a suspendat complet circulatia la 19, 20 si 21 decembrie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.