Armata braziliana, care a anuntat in duminica dimineata gasirea a inca trei victime ale accidentului din Atlantic, a anuntat ca au mai fost reperate si alte cadavre si urmeaza sa fie scoase din ocean in cursul zilei, informeaza AFP.
"Trei corpuri au fost recuperate din ocean in aceasta dimineata (duminica, n. red.)", a declarat purtatorul de cuvant al fortelor aeriene, locotenent-colonelul Henry Munhoz. "Nu exista nicio indoiala ca fragmentele recuperate provin de la avion, ca si cadavrele", a adaugat acesta.

Precizarea vine dupa ce armata braziliana anuntase saptamana aceasta gasirea unor fragmente ale avionului, pentru ca a doua zi sa revina asupra acestor afirmatii, relateaza NewsIn.

Alte doua cadavre, ale unor barbati, fusesera recuperate sambata, ceea ce inseamna ca in total cinci dintre victime au fost gasite pana in prezent.

Cadavrele se afla la bordul unei fregate braziliene care este in drum spre arhipelagul Fernando de Noronha, la circa 800 de kilometri de locul accidentului.

Purtatorul de cuvant a adaugat ca si alte cadavre au fost vazute si vor fi recuperate in cursul zilei. El a precizat ca vremea este "nefavorabila" duminica in zona unde au loc cautarile.

Avionul companiei Air France care facea o cursa Rio-Paris s-a prabusit luni in Atlantic cu 228 de persoane la bord, printre care o romanca. Cauzele accidentului sunt inca neelucidate.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.