Romanii nu sunt demni sa ramana in Europa, iar specialitatea lor sunt violurile, a declarat un senator din partidul italian antiimigranti Liga Nordului, dupa o noua tentativa de viol pentru care au fost arestati doi romani, la Napoli, relateaza agentia Adnkronos, citata de portalul Libero News.

"Etnia romana, daca este reprezentata de astfel de personaje specializate in violuri, nu este demna sa ramana intr-o Europa unita", a spus senatorul Piergiorgio Stiffoni, informeaza NewsIn.

"Daca un extraterestru ar veni pe Pamant si m-ar intreba in ce sunt specializati romanii, le-as raspune 'la viol'. Deschiderea frontierelor spre est a fost cel mai mare dezastru pentru tara noastra", pentru ca a antrenat "cel mai rau tip de imigranti", a adaugat oficialul.

Doi romani au fost arestati miercuri pentru ca au incercat sa violeze o italianca in varsta de 45 de ani, la Napoli, relateaza Adnkronos, citata de Il Tempo. Victima a scapat cand un trecator a vazut scena si a alertat politia. Agresorii au incercat sa se ascunda la un centru de primire din localitate, "Opera accoglienza Santa Stefano", sperand ca se vor confunda cu ceilalti imigranti. Ei au fost insa recunoscuti si dusi la sectia de politie de fortele de ordine.

Romania nu are ce sa caute in Europa?! Spune-ti parerea pe Forum!

Asupra lor au fost descoperite un cutit, un pistol, lantisoare si bratari de aur. Romanii sunt cercetati in prezent pentru sechestrare de persoana, tentativa de agresiune sexuala si posesie ilegala de arme.
Acest nou incident se inscrie intr-un val de violuri comise in ultimele saptamani in Peninsula si in care au fost implicati romani. Cinci romani au fost arestati vineri seara pentru violarea unei romance in varsta de 22 de ani, in regiunea italiana Calabria.

Tot saptamana trecuta, politia italiana a arestat sase romani acuzati de violarea unei tinere si agresarea logodnicului ei la Guidonia, in apropiere de Roma: patru dintre ei sunt acuzati pentru agresiune sexuala si jaf cu circumstante agravante, iar ceilalti doi pentru complicitate. Ulterior acestia au fost plasati in arest la domiciliu.

De asemenea, la Brescia, doi romani (Gabriel Vasile, in varsta de 30 de ani, si Marius Bobu Constantin, in varsta de 32 de ani) si un polonez (Gabriel Sebastian Stepinski, in varsta de 34 de ani) au fost arestati pentru viol, sechestrare de persoana si jaf.

Alti trei romani au fost arestati la Piacenza pentru ca ar fi violat o prostitutata bulgara in varsta de 21 de ani, potrivit La Stampa. Ei ar fi luat-o din fata unui hotel din Padova, unde locuia, ar fi lovit-o, violat-o si i-ar fi furat telefonul mobil.

Aceasta "epidemie" a dus si la atacuri rasiste vizand romanii din Italia.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.