Un pianist in varsta de 32 de ani a lasat cu gura cascata juriul emisiunii "Norvegienii au talent" dupa ce a interpretat o compozitie proprie. Juriul a fost intrigat ca Romania nu l-a observat!

Bogdan Ota a plecat din Botosani, iar de opt luni locuieste in Norvegia si lucreaza la o firma de copiatoare. Pianistul, care a absolvit Conservatorul din Iasi, a ales sa interpreteze o compozitie proprie, care a placut juriului emisiunii, scrie evz.ro.

  • "Cum de nu te-a vazut Romania?"

Cei trei membri ai juriului au fost incantati de talentul romanului si l-au intrebat cum de nu l-a vazut si Romania. Bogdan a raspuns umil, ca a fost vazut si ascultat si in Romania, insa nu li s-a parut interesant celor care l-au ascultat.

Un alt membru al juriului a mai spus ca are un vis, ca romanul sa renunte la slujba si sa se dedice muzicii. "Este uimitor si sunt bucuros ca ti-am putut vedea talentul! Si sper ca si Romania il va vedea".

In clipul de prezentare din cadrul concursului "Norvegienii au talent", romanul a precizat ca activitatea sa din timpul zilei este de a transporta copiatoare. "Este doar o slujba, de a pune o paine pe masa, de a cumpara echipament muzical". Visul sau este sa compuna muzica, iar "concursul acesta este sansa vietii mele si daca voi reusi sa ajung mai departe va fi un vis implinit", a mai precizat Bogdan Ota.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.