Un barbat din Pitesti a carui masina parcata neregulamentar a fost ridicata duminica, din comuna argeseana Bradu, desi in autoturism se afla socrul sau, intentioneaza sa dea in judecata Politia Comunitara din localitate, primaria si firma de tractare, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Proprietarul autoturismului a mers duminica la targul saptamanal din comuna Bradu. Pentru ca nu a gasit un loc de parcare, acesta si-a lasat masina intr-un loc nepermis, socrul ramanand in autoturism. Ulterior, Politia Comunitara din Bradu a observat ca masina era parcata neregulamentar, astfel ca a chemat o firma de tractare pentru ridicarea autoturismului. Reintors la masina, barbatul a incercat sa se opuna ridicarii autoturismului, izbucnind un conflict intre acesta si politistii comunitari, relateaza MEDIAFAX.

"Am parcat masina, dar mai erau si alte masini stationate pe langa mine. Dupa cinci minute au aparut agentii de la Politia Comunitara Bradu si atunci a inceput scandalul, pentru ca au ridicat automobilul, chiar daca in interior se afla batranul. O sa-i dau in judecata, m-a costat destul ca sa recuperez masina. Problema este daca batranului, care e bolnav de diabet, i se facea rau pe drum, acolo in masina pe platforma tractata. Platim taxe si impozite si isi bat joc de noi"
, a spus barbatul.

La randul sau, purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Arges, agent sef Laura Folea, a declarat ca politia comunala nu poate interveni in astfel de cazuri decat pentru aplanarea conflictului.

Masina barbatului si socrul acestuia, care se afla in autoturism, au fost transportati zece kilometri pana la Pitesti, unde se afla sediul firmei de tractare.

Ulterior, barbatul a platit 350 de lei pentru a-si recupera masina si o amenda de 150 de lei pentru parcare neregulamentara.
Barbatul a precizat ca, in cursul zilei de luni, va consulta un avocat, urmand sa dea in judecata pentru abuz in serviciu Politia Comunitara din comuna argeseana Bradu, primaria din localitate si pe reprezentantii firmei de tractare auto din Pitesti
.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.