Desi a lucrat ca spion in SUA, in slujba Rusiei, Anna Chapman este cautata de una dintre cele mai mari companii pentru adulti din America, pentru a juca in filme porno.

"Ne dam seama ca ea se afla in Rusia si inca nu poate face afaceri, dar vrem sa stie ca suntem doritori sa discutam cu ea termenii unui contract", declara reprezentantii companiei Vivid Entertainment, unul dintre principalii producatori de filme pentru adulti, potrivit site-ului TMZ.

Compania a facut astfel de oferte si altor "celebritati": anul trecut, i-a oferit lui Nadya Suleman, americanca ce a nascut octupleti, un milion de dolari pentru a aparea intr-un film pentru adulti. Aceasta a refuzat insa, relateaza NewsIn.


Anna Chapman pare foarte doritoare sa obtina un contract cu media pentru a-si vinde povestea. Potrivit New York Post, aceasta i-a cerut unui prieten din Londra sa contacteze presa pentru un contract, si cere 250.000 de dolari.

"Anna si-a pierdut veniturile. A fost nevoita sa renunte la afacerea ei cu imobiliare si nu va primi bani de la guvernul rus. I s-a sugerat astfel chiar sa pozeze pentru Playboy"
, spun surse apropate.

Anna a fost expulzata din SUA in data de 8 iulie, in cel mai mare schimb de spioni cu Rusia de la Razboiul Rece.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.