Implantul de pectoral, noua gaselnita pentru barbatii prea lenesi sa mearga la sala.

Va aduceti aminte de reclama in care un tip face eforturi disperate de a avea un piept musculos in timp ce trece pe langa un grup de tinere domnisoare, pentru ca atunci cand le depaseste o burtica inestetica sa se reverse peste pantaloni?

Ei bine, daca teroarea femeilor sunt coapsele mult prea rotunjite sau vestita celulita din zona posteriorului, pentru barbati grasimea din jurul abdomenului si lipsa unui piept “lucrat” la sala de fitness, este o adevarata tortura. Motivul este simplu, asa cum femeile isi doresc sani voluptosi si fund bombat, barbatii isi doresc un abdomen plat, acoperit de patratele de muschi, formate dupa sesiuni repetate de mers la sala de fitness.

Piept musculos in 60 de minute, fara efort si fara sport

Ce ne facem insa atunci cand ne dorim un abdomen sculptat insa nu avem dispozitia sau timpul necesar pentru a merge la sala de sport? Raspunsul vine chiar din partea chirurgilor esteticieni: implantul de pectoral. Dr. Calin Dobos a efectuat o interventie extrem de rara in tara noastra: implantul de pectoral in cazul unui barbat in varsta de 34 de ani. Interventia a dura 60 de minute si a avut ca scop crearea unui aspect “sculptat”, tonifiat al torsului, fara ca pacientul sa fie nevoit sa depuna efort fizic, sa merga la sala sau sa faca sedinte nesfarsite de abdomene.

“In cazul in care un barbat doreste sa faca muschi fara efort, solutia este simpla: se aplica un implant de pectoral, cu o forma particulara fata de cele concepute pentru sanii femeilor. Astfel, in urma unei interventii estetice de o ora forma pieptului barbatului devine mai spectaculoasa, iar sansele de a deveni mai atragator pentru sexul opus cresc”, a explicat dr. Calin Dobos, chirurg estetician, specialist in chirurgie faciala si in chirurgie plastica si competenta in laser chirurgical, in cadrul Clinicii Hyperion din Galati.

Efect Estetic vs. Efect Medical

Implantul de pectoral este indicat celor care vor pectorali sculptati fara a depune efort, cat si pentru cei care au un defect al toracelui, si anume torace insuficient dezvoltat. Interventia se realizeaza sub anestezie generala, folosindu-se aparatul Ellman, cu radioplasma, pentru o vindecare rapida si nedureroasa. Cu ajutorul acestui aparat se creaza un spatiu, un buzunar, exact pe dimensiunea implantului, apoi se aplica implantul si se sutureaza pielea.

Citeste si:
Cătălin Măruță, primele declarații după operație. Care este starea...
Cătălin Măruță, primele...

3000 de euro, costul unui implant de pectoral

Interventia de realizare a implantului de pectoral costa 3000 de euro si include toate serviciile medicale: implantul, corsetul, controalele periodice, pansamentele, internarea, etc. Este vorba despre un cost similar unei interventii de marire a sanilor in cazul femeilor. Implanturile folosite sunt pe baza de silicon deoarece sunt mai naturale la atingere si au geluri coezive de inalta calitate.

Recuperare dupa 2-4 zile

In ceea ce priveste riscurile unei astfel de interventii, acestea sunt similare oricarei interventii chirurgicale, la care se adauga cele specifice implanturilor: asezarea imperfecta, eventuala contractie de capsula, insa aceste riscuri sunt rare.
“Datorita aparatului Ellman recuperarea este foarte rapida, astfel ca in 2-4 zile pacientul poate conduce masina, iar la sase ore de la interventie deja se poate plimba. Sportul este interzis timp de doua luni. Este vorba despre exercitiile care pun presiune asupra zonei pectorale, insa tinand cont ca cei care cer o interventie de implant de pectoral sunt oameni comozi nu cred ca va exista vreo problema in acest sens”, a explicat dr. Calin Dobos, chirurg estetician, specialist in chirurgie faciala si in chirurgie plastica si competenta in laser chirurgical.

Citeste si:
Elon Musk promite că implanturile pentru creier vor deveni...
Elon Musk promite că...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.