Descopera 7 mistere care nu au fost inca elucidate!
Omul iubeste misterul. Vorbim despre mistere ramase inca din antichitate, de misterul care condimenteaza iubirea sau mici intamplari zilnice care pur si simplu nu pot fi explicate. Daca ne straduim sa le elucidam, patrunzand tot mai adanc in cotloanele lor, probabil magia se risipeste. Va invitam sa descoperiti 7 mistere care au pus pe jar omul si, dupa lungi incercari, tot nu au putut fi explicate. Asta le face cu siguranta inca foarte interesante...

Manuscrisul lui Voynich
nu are data sau autor. Lucrarea contine 232 de pagini impecabile, scrise fara greseli, intr-un limbaj necunoscut. In ea apar oameni ciudati si plante care nu au putut fi identificate. Femeile se scalda intr-un lichid nemaiintalnit si in jurul textelor indescifrabile se gasesc semne zodiacale fara corespondent. Cartea se afla momentan la Yale, cercetatorii cazand de acord ca este cel mai bizar document descoperit vreodata.

A fost dictat de Dumnezeu? Apartine extraterestrilor? Este creatia unui nebun? Nimeni nu poate sti... (sursa)

Asemenea moai-lor din Insula Pastelui, celelalte civilizatii au avut propriile statuete sau sculpturi ciudate, fara ca nimeni sa stie la ce au servit de fapt. In Costa Rica s-au gasit aproximativ 300 de sfere din piatra, unele ajungand pana la 16 tone. Pentru ca plantatiile de bananieri se extindeau, oamenii au intrat cu buldozerele in jungla prin 1930 si au dat peste aceste structuri aproape perfecte. Nimeni nu stia de unde provin, dar studiile ulterioare au pretins ca ele au fost sculptate de bastinasii aflati aici inainte de invazia spaniolilor. Nu s-au descoperit carierele din care ele au fost sapate.

Oamenii au crezut ca sferele contin aur, boane de cafea sau chiar copii. Pe multe dintre cele mai mici le-au spart cu dinamita, insa nu au gasit nimic. Guvernul a intervenit pentru a le proteja si astazi stau prin muzee sau chiar pe locurile unde au fost gasite initial. S-a spus chiar ca ele ar proveni de pe Atlantida.

Click aici pentru a afla alte mistere inca neelucidate.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.