Dupa cum dezvaluie memoriile devotatei secretare personale a lui Adolf Hitler, Christa Schroeder, publicate in 2009 si in limba engleza, Fuhrer-ul avea adesea halucinatii cu tenta erotica, din cauza injectiilor cu hormoni din testicule de taur pe care i le facea, periodic, medicul sau.
Potrivit cartii lui Schroeder, "He Was My Chief: The Memoirs of Hitler's Secretary." ("El a fost seful meu. Memoriile secretarei lui Hitler"), starile sale de spirit se schimbau de la un moment la altul, socandu-i adesea pe apropiatii sai. Hitler, pentru care Schroeder a lucrat intre 1933 si 1945, a devenit insa atat de relaxat in preajma secretarei sale, incat i-a facut acesteia numeroase marturisiri extrem de intime, relateaza "The Times of India" si "Daily Express".

Intr-o dimineata de toamna din 1944, Hitler a inceput sa se comporte ciudat, afisand un zambet straniu. Dintr-o data, el si-a intins bratele si a spus cu emotie "Ce frumos este atunci cand doi oameni se iubesc!" Cei din jurul sau erau uluiti si nu se mai simteau in largul lor. Fuhrer-ul, a carui stare de spirit se putea modifica de la o clipa la alta, parea coplesit de o reverie ciudata. Mai tarziu, un consilier l-a intrebat nervos pe doctorul lui Hitler, sinistrul Theodor Morell, daca nu cumva liderul nazist este bolnav. Doctorul si-a atintit privirea asupra sa si i-a zambit scurt. "Deci ai observat? Ei bine, ii fac injectii cu hormoni extrasi din testicule de taur. Asta ar trebui sa-l binedispuna!", a spus doctorul.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.