Batranul astronaut american Edgar Mitchell, veteran al misiunii Apollo 14, isi reia declaratia ritoasa de anul trecut: extraterestrii exista, guvernul SUA ascunde adevarul despre acestia, iar el a vazut documente secrete ce atesta existenta lor. Si astronautii rusi au vorbit despre existenta extraterestrilor.
Nu e o surpriza ca astronautii americani sau rusi fac hotarati astfel de declaratii abia la batranete. Astronautul roman Dumitru Prunariu care a zburat in mai 1981 in Cosmos explica de ce: “In afara unuia singur, care era geolog, chiar daca tot al armatei, toti astronautii au fost militari, carora li se poate impune foarte usor, printr-un ordin, tacerea. Cei in varsta pot spune ce cred fara sa le mai fie frica, intrucat nu mai au perspectiva nici unui zbor in Cosmos, pe care cei tineri inca o au. Multi astronauti au declarat acelasi lucru ca Mitchell, chiar si rusi, dar el a atras atentia, fiind mai cunoscut, fiind omul care a facut cea mai lunga plimbare pe Luna”.

Edgar Mitchell, in varsta de 78 de ani, a mai facut aceeasi declaratie si in iulie 2008, spune Dumitru Prunariu, caruia ii pare rau ca lui nu i s-a intamplat niciodata sa vada vreun OZN, ca sa aiba ce povesti: “Multi piloti militari, chiar romani, mi-au povestit de-a lungul vremii astfel de intamplari, ce n-au fost insa inregistrate oficial, intrucat decat sa raportezi un fenomen pe care nu-l poti stapani, mai bine nu-l inregistrezi deloc in actele oficiale. Atata vreme cat nu punea in pericol siguranta statului...”.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.