Reprezentanti ai coalitiei majoritare din Parlamentul Germaniei sustin ca Greciei ar trebui sa i se ofere posibilitatea de a parasi zona euro, fara a iesi din Uniunea Europeana.

Incapatanarea Europei de a pastra zona euro intacta a cauzat deja prea multe probleme sustin parlamentarii germani, in argumentarea pozitiei lor.

Ar trebui sa oferim Greciei posibilitatea de a parasi zona euro in mod controlat, fara a se pune problema iesirii din Uniunea Europeana”, sustine Klaus-Peter Willsch, unul dintre reprezentantii comisiei de buget din parlamentul german.

Gruparea neonazista greaca Chryssi Avghi ameninta: A sunat ceasul fricii

Germania nu trebuie sa impuna Greciei un mod de viata, iar rezultatul alegerilor de la finele saptamanii trecute arata ca grecii nu sunt foarte dispusi sa faca eforturi pentru cresterea competitivitati economiei nationale, potrivit adevarul.ro.

Acea dogma care spunea ca nici unei tari nu-i este permisa iesirea din zona euro, a facut deja prea multe rau politicilor europene” a mai adaugat Willch.

Citeste si Grecia risca din nou iesirea din Zona euro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.