Apple a vandut peste 5 milioane de iPhone-uri 5 in trei zile de la lansarea in magazine, scrie MEDIAFAX. Din pacate, Apple se astepta la o cifra dubla.

pple a vandut un numar record de peste 5 milioane de iPhone-uri in trei zile de la lansarea, vineri, in magazine, in timp ce analistii anticipau ca livrarile ar putea atinge in primul week-end de la lansare pana la 10 milioane de unitati, a anuntat luni compania americana.

Pentru Apple, in cel mai rau caz reprezentantii se asteptau la vanzari de 6 milioane de unitati. Prin urmare cifra totala de cinci milioane este mai mica decat cele mai pesimiste estimari, scrie businessinsider.com.

Vanzarile sunt usor peste cele de peste 4 milioane de unitati inregistrate la lansarea precedentului model, iPhone 4S, in primele trei zile de la lansare, in octombrie anul trecut.

IPhone 5 este disponibil in Statele Unite, Australia, Canada, Franta, Germania, Hong Kong, Japonia, Singapore si Marea Britanie, iar din 28 septembrie va fi prezent pe pietele din alte 22 de tari. Pana la sfarsitul acestui an, iPhone va fi la vanzare in 100 de state.

Noul iPhone 5 nu va functiona pe retelele 4G din Europa


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.