Ministrul Comunicatiilor, Dan Nica, a declarat ca pierderile masive de la Posta au fost provocate de furturile protejatilor guvernului Boc.

Posta Romana a inregistrat in ultimii trei ani pierderi de aproape 500 milioane de lei, pentru ca "a fost furata mult si sistematic" de protejatii cuplului Boc-Anastase, a afirmat, joi, ministrul Comunicatiilor, Dan Nica, intr-o conferinta de presa.

Dan Nica: Posta va intra in insolventa, daca sindicatele nu accepta concedieri

"Cuplul Boc-Anastase mai avea putin si baga Posta Romana in faliment, o societate cu peste 35.000 de angajati si o vechime de 120 de ani. In intervalul 2008-2010, Posta a acumulat pierderi de 485 milioane de lei, la care se adauga o amenda aplicata de Consiliul Concurentei, de peste 100 milioane de lei, plus o serie de obligatii de plata catre diversi furnizori si bugete ale statului de peste 400 milioane de lei", a spus Nica, citat de MEDIAFAX.

El a adaugat ca, fara masurile de restructurare care vor fi aplicate in perioada urmatoare, Posta Romana ar fi intrat in faliment incepand cu 13 iunie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.