Purtatoarea de cuvant a presedintelui american George W. Bush s-a declarat miercuri "scandalizata" de informatiile potrivit carora liderii companiei de asigurari AIG si-au petrecut vacanta intr-un complex luxos, la numai cateva zile dupa ce grupul a fost salvat de autoritati, relateaza AFP.

"Inteleg ca poporul american este scandalizat. Si eu as fi. Este o chestiune demna de dispret", a declarat Dana Perino.

Purtatoarea de cuvant lui Bush a facut aceste afirmatii dupa ce un grup de congresmeni a denuntat marti ca sefii de la AIG au petrecut o vacanta intr-un complex luxos din California la doar cateva zile de la salvarea companiei de catre autoritatile americane pentru suma de 85 miliarde de dolari.

"La mai putin de o saptamana dupa ce contribuabilii au salvat AIG, responsabilii societatii puteau fi vazuti band si mancand intr-unul dintre cele mai luxoase complexuri hoteliere ale tarii", a spus democratul Henry Waxman, in comisia pentru transparenta si reforma a guvernului din Camera Reprezentantilor.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.