Guvernul a cheltuit 2,5 milioane de euro pentru un site destinat oamenilor de afaceri, care aduce mai putini vizitatori decat pagina personala a unui elev de liceu se arata intr-o analiza a revistei „Capital“.
Portalul destinat oamenilor de afaceri din domeniul IMM www.business-entrepreneur.ro a fost finantat din bani europeni prin doua proiecte Phare si a fost dezvoltat timp de peste un an de 46 de experti, dintre care 31 erau romani.

Onorariile realizatorilor site-ului s-au ridicat la 1,8 milioane de euro, acestia fiind platiti cu aproximativ 675 de euro pe zi. In plus, pentru buna functionare a site-ului, au fost cumparate, contra sumei de peste 550.000 de euro, 15 servere, o platforma Oracle, cinci laptopuri, cinci monitoare, un retroproiector si doua imprimante. Cu toate aceste investitii uriase, portalul, lansat oficial toamna trecuta, nu atrage mai mult de 70 de vizitatori unici pe zi.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.