Dupa ce in urma cu cateva luni un cetatean japonez a fost ucis de un caine in plin centrul Capitalei, zilele trecute o femeie dintr-o comuna argeseana a fost atacata in propria curte de trei caini de talie mare. Femeia de 58 de ani a murit cateva ore mai tarziu chiar in bratele fiului sau.

De aceasta data "crima" a avut loc in comuna Dambovicioara, judetul Arges, Maria Nan fiind atacata in propria curte de patrupezii uriasi ai vecinului. Cainii au ciopartit practic trupul femeii, care a fost gasita dupa mai multe ore de sotul ei, in apropiere de latrina din ograda. Baiatul sotilor Nan a incremenit cand a vazut scena de cosmar. Mama sa era aproape dezbracata, avea carnea sfasiata si abia mai respira, iar dulaii vecinului se jucau cu "zdrentele" femeii din care se mai scurgea inca sangele victimei. Maria a murit dupa cateva minute in bratele fiului sau, care a apucat doar sa mai aprinda o lumanare. Satenii spun ca cei trei caini ai familiei Istrate au mai atacat-o pe Maria si au muscat un copil din sat, dar autoritatile nu au luat nici un fel de masuri.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.