Eliberat din inchisoare in toamna anului trecut, Tudor Sisu, component al trupei hip-hop Sisu&Puya, a ajuns din nou in arestul politiei, in urma unei actiuni care a vizat o puternica retea de traficanti de droguri din Capitala. Cercetarile efectuate in acest caz au venit ca urmare a extinderii dosarului "Sportivilor", grupare care intentiona sa preia o parte din afacerile clanului "Camatarilor".

Dupa o monitorizare de 6 luni, anchetatorii au efectuat, marti, 26 de perchezitii simultane in zonele Colentina, Pantelimon si Camil Ressu. In aceste locatii au fost gasite diverse cantitati de heroina si metadona, 28.500 de euro, 5.500 USD, 650 milioane de lei, 350 de grame de aur, 6 unitati de calculatoare, telefoane mobile, un pistol cu gaze si mai multe arme albe. La domiciliul unei alte persoane din grup a fost gasit un video-chat activ chiar in momentul descinderii. Tudor Sisu a fost saltat alaturi de alte 25 de persoane.

Grupul se aproviziona cu droguri prin intermediul a sapte persoane, care erau in contact direct cu traficantii turci si bulgari. In urma documentarii activitatii intregii retele, a reiesit ca, in decursul unui an, erau distribuite in Bucuresti peste 40 kg de heroina. Drogurile erau vandute la preturi variind intre 200.000 lei si 3.500.000 lei, in functie de tipul drogului. Un comprimat ecstasy a fost cumparat cu 200.000 lei, un gram de heroina - 1.000.000 lei, iar gramul de cocaina era vandut cu 100 de euro.
Cele 26 de persoane au fost audiate ieri, timp de mai multe ore, la Serviciul Teritorial al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism, in vederea retinerii. Dintre acestea, 17, printre care si Tudor Sisu, se ocupau cu distributia de droguri.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.