Fostul presedinte al Organizatiei Sindicale CNSLR Fratia din Timis, Valeriu Vanatau, a fost trimis in judecata de procurorii DNA pentru mai multe infractiuni de coruptie
Alaturi de fostul lider sindical vor ajunge in fata judecatorilor si cei doi complici ai acestuia, Francisc Stanculescu si Teofil Petrule, care vor fi judecati pentru complicitate la trafic de influenta. Anchetatori au stabilit ca, in perioada 2002-2003, sustinand ca este bun prieten cu Miron Mitrea si cu fostul secretar de stat, Traian Panait, Valeriu Vanatau a pretins si primit 23.300 euro si 300 RON de la reprezentantii a trei societati comerciale din Lugoj si a uneia din Timisoara pentru a le obtine autorizatii pentru transport rutier international. Fostul lider sindical si-a facut mai multe relatii considerate la "nivel inalt" in perioada cand era presedintele filialei Timis a sindicatului CNSLR Fratia. Valeriu Vanatau a incercat sa ascunda in fata procurorilor faptele de coruptie falsificand contractele de comision si consultanta incheiate cu firmele respective.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.