Daca vreti sa va construiti o casa in apropiere de Bucuresti, pentru teren veti plati intre 80 si 300 de euro pe metru patrat (mp). Potrivit reprezentantilor Eurometropola, in localitatile din nordul Capitalei, respectiv in Corbeanca, Balotesti sau
Daca vreti sa va construiti o casa in apropiere de Bucuresti, pentru teren veti plati intre 80 si 300 de euro pe metru patrat (mp). Potrivit reprezentantilor Eurometropola, in localitatile din nordul Capitalei, respectiv in Corbeanca, Balotesti sau Saftica, terenurile costa intre 100 si 250 euro/ mp, iar in vestul Bucurestiului, adica in Dragomiresti, Sabareni, Zurbaua, Rosu si Chiajna, intre 80 si 200 euro/mp. In localitatile Cernica si Pantelimon (estul Capitalei), terenurile pentru constructii se vand cu 200-300 euro/mp, iar in sud, respectiv in Popesti Leordeni, Berceni, Frumusani sau Jilava, ofertele sunt cuprinse intre 150 si 300 de euro/mp. Terenurile din Capitala ajung la preturi de pana la zece ori mai mari, fiind oferite si cu 2.000-3.500 de euro/mp.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.