Comitetul Olimpic si Sportiv Roman a stabilit cuantumul primelor care vor fi acordate pentru echipele nationale care participa la competitiile europene si mondiale. Noile sume sunt mai mari decat cele vechi. Astfel, o medalie de aur castigata la Joc
Comitetul Olimpic si Sportiv Roman a stabilit cuantumul primelor care vor fi acordate pentru echipele nationale care participa la competitiile europene si mondiale. Noile sume sunt mai mari decat cele vechi. Astfel, o medalie de aur castigata la Jocurile Olimpice de la Beijing va aduce fiecarui tricolor cate 10.000 de euro. Daca succesul va fi inregistrat la un campionat mondial, fiecare sportiv/sportiva va primi 6.000 de euro, in timp ce cucerirea unui titlu de campion european va fi rasplatita cu 4.000 de euro.
Sumele sunt destul de importante si in cazul ocuparii locului secund. Daca “argintul” este cucerit la Jocurile Olimpice, atunci prima individuala este de de 8.000 de euro.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.