Clujeanul care in urma cu o saptamana si-a injunghiat mortal fiul si a incercat apoi sa se sinucida a fost externat si prezentat instantei. Magistratii au emis pe numele acestuia un mandat de arestare preventiva de 30 de zile pentru omor calificat.
Clujeanul care in urma cu o saptamana si-a injunghiat mortal fiul si a incercat apoi sa se sinucida a fost externat si prezentat instantei. Magistratii au emis pe numele acestuia un mandat de arestare preventiva de 30 de zile pentru omor calificat. Incidentul dintre Janos Buta si fiul sau, Sorin, a avut loc duminica seara, in jurul orei 20.00, in apartamentul in care acestia locuiau. Potrivit anchetatorilor, intre cei doi a izbucnit un conflict, moment in care Janos Buta, aflat in stare de ebrietate, a luat un cutit de bucatarie pe care i l-a infipt fiului in partea stanga a pieptului. Tanarul a murit pe loc. Imediat, Janos Buta a sunat-o pe una dintre fiicele sale, careia i-a povestit ce s-a intamplat, iar aceasta a anuntat politia.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.