Clubul din Urziceni va organiza astazi o partida demonstrativa de fotbal in sprijinul Fundatiei Special Olympics Romania, dorind astfel sa vina alaturi de sportivii cu nevoi speciale si sa contribuie la integrarea acestora in comunitate. FC Unirea va
Clubul din Urziceni va organiza astazi o partida demonstrativa de fotbal in sprijinul Fundatiei Special Olympics Romania, dorind astfel sa vina alaturi de sportivii cu nevoi speciale si sa contribuie la integrarea acestora in comunitate. FC Unirea va adopta echipa Special Olympics Unirea Urziceni, care va sustine azi un antrenament sub comanda lui Dan Petrescu, urmat la ora 13:00 de un meci la care vor participa jucatori legitimati la gruparea ialomiteana. "Fotbalul este ca o comunitate. Aduce alaturi oameni diferiti, cu atitudini diferite, dar care impartasesc un lucru comun. De aceea cred ca fotbalul, si sportul in general, este un mijloc excelent de a-i aduce in mijlocul nostru pe cei care au nevoie de sprijin", a declarat Dan Petrescu. Cu aceasta ocazie, FC Unirea Urziceni va dona 12.000 de dolari Fundatiei Special Olympics Romania, pentru a sprijini integrarea in comunitate prin sport a persoanelor cu nevoi speciale. (Ionut Paduraru)     In premiera in clasamentul IFFHS     Chiar in saptamana in care isi va inaugura instalatia de nocturna, in meciul de joi cu Steaua, din optimile de finala ale Cupei Romaniei, Unirea Urziceni a intrat pentru prima data in ierarhia de 350 de locuri a celor mai bune echipe de club din lume, realizata de Federatia Internationala de Istorie si Statistica a Fotbalului (IFFHS). Ialomitenii ocupa locul 319, cu 64,5 puncte, in clasamentul pe luna noiembrie, in care tara noastra este reprezentata in premiera de opt echipe. In afara de Unirea Urziceni, celelalte echipe romanesti prezente in acest top sunt: Steaua (locul 70 - 133 de puncte), Rapid (147 - 94p), Otelul (167 - 87,5p), CFR Cluj (189 - 82,5p), Dinamo (204 - 80p), Poli Timisoara (247 - 73,5p) si Gloria Bistrita (329 - 63,5p). Primele zece echipe in clasamentul IFFHS sunt FC Sevilla (292p), Manchester United (288), Chelsea (284), Santos (258), AC Milan (243), Inter Milano (243), FC Barcelona (239), Liverpool (237), AS Roma (236) si Boca Juniors (236).


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.