Prefab Bucuresti intentioneaza sa-si majoreze capitalul social cu 12,3 mil. lei, la 24,6 mil. lei, dublu fata de nivelul actual, prin emisiunea de noi actiuni, a anuntat producatorul de materiale de constructii. Operatiunea se va realiza prin emisiun
Prefab Bucuresti intentioneaza sa-si majoreze capitalul social cu 12,3 mil. lei, la 24,6 mil. lei, dublu fata de nivelul actual, prin emisiunea de noi actiuni, a anuntat producatorul de materiale de constructii. Operatiunea se va realiza prin emisiunea a 24,6 mil. actiuni, la un pret de subscriere de 1 leu, din care 0,5 lei reprezinta valoarea nominala, iar diferenta o constituie prima de emisiune. Propunerea de majorare a capitalului va fi discutata de actionarii Prefab la adunarea generala programata pentru 17 ianuarie 2008, potrivit unui comunicat transmis pietei Rasdaq. Producatorul a raportat in primele noua luni venituri de 84,21 mil. lei, in crestere cu 16,3% fata de aceeasi perioada din 2006.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.