Invitati la ultima editie 'Dansez pentru tine>>, Daciana Sarbu si Victor Ponta au demonstrat ca au, impreuna, patru picioare stangi. Au dansat pe ritmurile mai mult decat antrenante ale piesei 'Suavemente>> ca o duda si un buzoi, numele instrumentelor din lemn primite in dar de la copilul pentru care s-au miscat robotic, caci de dans nu poate fi vorba.

Nu spune nimeni ca trebuie sa fii mare dansator inca din scutece sau ca trebuie sa faci fata unor pasi de dans intocmai ca un profesionist, dar spectacolul oferit de cuplul de politicieni a fost departe de a putea fi numit o „scena de dans“. Cei doi au acceptat invitatia de a dansa in cadrul show-ului de la ProTV pentru a-l ajuta astfel pe Giani Busnea, un copil foarte sarac, dar extrem de talentat, care canta la mai multe instrumente traditionale. Printre acestea, se numara buzoiul si duda, doua instrumente cioplite din lemn care seamana cu un fluier, pe care micutul le-a adus in dar binefacatorilor sai. Giani parca a intuit dansul Dacianei si al lui Victor cand s-a gandit sa le daruiasca aceste instrumente pentru ca, pe ringul de dans, cei doi s-au miscat exact ca do ua bucati lungi si drepte din lemn, fara pic de viata si ritmicitate. Am inteles ca Daciana este insarcinata si probabil niste miscari zbuciumate ii sunt contraindicate, dar de aici si pana la a te misca asemeni unui elefant constipat este cale lunga. Nici Ponta nu a stat prea bine si, privindu-l, ne-a dus cu gandul la baietelul cu ochelari care la serbarile scolare statea in fundul clasei pentru ca din timiditate sau nepricepere nu avea curajul sa se avante la dans cu ceilalti colegi.

Banica:'Voi credca ati facut sah!>>
Dupa cateva minute in care cei din sala si-au stapanit cu greu zambetele la privirea dansului robotic asemanator cu ritualul de imperechere al strutilor, a batut si gongul, iar aplauzele au acoperit hohotele de ras ale publicului.