Conducerea Camerei Deputatilor a decis ca, de Ziua Nationala a Romaniei, sa deschida curiosilor portile Palatului Parlamentului. In prima jumatate de ora, peste o suta de oameni au trecut prin filtrele SPP, pornind in pas vioi pe cu
   Conducerea Camerei Deputatilor a decis ca, de Ziua Nationala a Romaniei, sa deschida curiosilor portile Palatului Parlamentului. In prima jumatate de ora, peste o suta de oameni au trecut prin filtrele SPP, pornind in pas vioi pe culoarele Casei Poporului. Fiecare a primit cate un pliant cu informatii utile pentru vizitarea Palatului Parlamentului, in care erau trecute informatii sumare despre cele 9-10 sali pe care urmau sa le viziteze. Entuziasmul li s-a estompat in momentul in care au constatat ca sunt doar simpli privitori, exact ca intr-o galerie. Nici urma de ghizi care sa le explice de ce unei sali i s-a dat numele "Nicolae Iorga" sau alteia "Alexandru Ioan Cuza". A fost de ajuns ca li s-a oferit privilegiul sa viziteze o mica parte a salilor in care isi desfasoara activitatea alesii poporului.  


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.