M-au luat frisoanele vazindu-l, la Realitatea TV, pe foarte noul ministru al Educatiei cum isi etaleaza viril ignoranta in fata unor pusti din clasa a cincea. Faza, pe care am revazut-o de citeva ori dupa aceea pe site-ul postului, mi-a evocat scena
M-au luat frisoanele vazindu-l, la Realitatea TV, pe foarte noul ministru al Educatiei cum isi etaleaza viril ignoranta in fata unor pusti din clasa a cincea. Faza, pe care am revazut-o de citeva ori dupa aceea pe site-ul postului, mi-a evocat scena aceea standard de pe maidanele copilariei in care un malac galagios le ia mingea copiilor pentru a le arata el citeva driblinguri invatate de la televizor. In final, nu reuseste decit sa se incurce in basica si sa se incarce de un penibil infiorator. Incercind sa se salveze de risetele ironice ale copiilor, se afunda si mai adinc in ridicol, confiscindu-le mingea. Sa fii ministrul Educatiei intr-o tara UE si sa sustii cu artag in fata unor copii ca steagul Uniunii are 15 stelute mi se pare o intimplare dincolo de orice comentariu. Nu numai ca ar fi trebuit sa-si dea demisia, dar cred ca la ora asta ar fi fost normal sa se fi ascuns undeva intr-o padure, la marginea civilizatiei politice, departe de orice functie publica. Iar PNL sa-i fi dat interdictia de a mai aparea timp de cincizeci de ani la televizor. Totusi, naturaletea timpa cu care a dat vina pe consilierii care, cica, l-au informat gresit, a fost cel mult prilej de indignare minora sau de zimbete vagi printre ziaristi. Bine ca nu l-a pus Tariceanu la Aparare, ca ne trezeam naiba cu scorpionii rosii atacind Australia pe motiv ca i-ar fi spus lui niste consilieri ca asta e o insula care ne e ostila. Doamne fereste!


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.