Valean arata, intr-un comunicat citat de Mediafax, ca a asistat in ultimele saptamani in PE si la nivelul institutiilor europene la o campanie agresiva sustinuta de reprezentantii PD, campanie care, sub pretextul informarii asupra situatiei politice
Valean arata, intr-un comunicat citat de Mediafax, ca a asistat in ultimele saptamani in PE si la nivelul institutiilor europene la o campanie agresiva sustinuta de reprezentantii PD, campanie care, sub pretextul informarii asupra situatiei politice din tara, aduce grave prejudicii de imagine Romaniei. In acelasi registru se inscrie si scrisoarea adresata Comisiei pentru Libertati civile, justitie si afaceri interne (LIBE) din Parlamentul European de catre europarlamentarul PD Marian Jean Marinescu, care acuza Romania de practici discriminatorii in exercitarea dreptului la vot. "Mi se pare ridicol ca intr-un moment in care Romania este membru cu statut deplin al UE, <<fanarioti>> ai partidului prezidential sa alerge la Bruxelles ca la Inalta Poarta pentru a pari chestiuni de politica interna, a cere <<judecata dreapta>> si eventual <<decapitarea>> unor vinovati", sustine Adina Valean. Europarlamentarul PD Marian-Jean Marinescu, vicepresedinte al grupului PEE-DE, a trimis o scrisoare presedintelui Comisiei pentru libertati civile, justitie si afaceri interne a PE in care a reclamat trei discriminari la votul de la referendumul de sambata. (A.H.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.