Potrivit Mediafax, decizia instantei poate fi atacata cu recurs la Tribunalul Bucuresti in 24 de ore. Suporterul care a agresat un cameraman de la echipa de stiri a TVR inaintea derbiului Steaua-Dinamo, Catalin Iordan (23 de ani) este acuzat de ultra
Potrivit Mediafax, decizia instantei poate fi atacata cu recurs la Tribunalul Bucuresti in 24 de ore. Suporterul care a agresat un cameraman de la echipa de stiri a TVR inaintea derbiului Steaua-Dinamo, Catalin Iordan (23 de ani) este acuzat de ultraj contra bunelor moravuri si de lovire si alte violente. Cameramanul de la TVR, Robert Cristea, a fost lovit de suporteri cu lanturi peste picioare inainte de derbiul Steaua - Dinamo. Acesta a nimerit in mijlocul unui grup de suporteri stelisti, care au incercat sa-l impiedice sa filmeze, l-au lovit cu lanturi la picioare si i-au lovit camera de filmat. Potrivit unui comunicat al Jandarmeriei, "cameramanul TVR nu a respectat recomandarile si masurile impuse de catre fortele de ordine, asumandu-si riscul de a intra in mijlocul suporterilor, fara a informa fortele de ordine asupra intentiilor sale". Jandarmeria sustinea ca, pe perioada deplasarii spectatorilor catre stadion, "un grup de aproximativ 70-80 suporteri ai echipei Steaua Bucuresti, a incercat sa ajunga in incinta Complexului Sportiv printr-o spartura a gardului ce imprejmuieste curtea Complexului". (D.E.I.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.