Reprezentantii Universal City Studios Productions pretind ca imaginile care apar pe site-ul ce-i apartine lui Perez Hilton sunt furate si au fost copiate ilegal. Imaginile ce apar pe pagina web ar fi fost furate in timp ce se lucra la montajul filmul
Reprezentantii Universal City Studios Productions pretind ca imaginile care apar pe site-ul ce-i apartine lui Perez Hilton sunt furate si au fost copiate ilegal. Imaginile ce apar pe pagina web ar fi fost furate in timp ce se lucra la montajul filmului.
Pe blog, Aniston apare fara sutien, in cateva ipostaze luate din pelicula "Despartiti, dar impreuna" ("The Break-Up"), in care a jucat, in 2006, alaturi de fostul ei prieten Vince Vaughn.
Avocatii lui Mario Lavandeira, cunoscut sub numele de Perez Hilton, cel care detine pagina web, au declarat ca acesta "nu a facut nimic rau". Ei sustin ca e vorba doar despre "o portiune dintr-o singura fotografie care a mai fost publicata pe alte website-uri".
In plus, imaginea a fost imediat scoasa de pe site cand s-a aflat ca e furata. Reprezentantii lui Lavandeira sustin ca Aniston ar fi vrut sa-i dea in judecata pentru ca imaginea era insotita de comentarii care nu au fost pe placul actritei.
Casa de productie vrea sa interzica folosirea in continuare a imaginilor, printr-un ordin judecatoresc, dar cere si un proces si daune materiale.
Acest demers legal este separat de cel de anul trecut, cand Aniston l-a dat in judecata pe Peter Brandt, care a fotografiat-o pe actrita, cu ajutorul unui aparat foto performant, in propria casa, cand nu purta sutien sau era aproape dezbracata. Cei doi au ajuns, in septembrie 2006, la o intelegere, fara a mai ajunge in instanta.
Jennifer Aniston a castigat, pentru prestatia sa din serialul "Prietenii tai" ("Friends"), un premiu Emmy si un Glob de Aur. A jucat si in peliculele "Rock Star", "Dumnezeu pentru o zi" sau "Surpriza: vine Polly!" si a fost casatorita, din 2000 pana in 2005, cu Brad Pitt, care a parasit-o pentru Angelina Jolie.
Aniston (37 de ani) si Vince Vaughn (36 de ani) s-au cunoscut si s-au indragostit unul de celalalt in 2006, pe platourile de filmare ale peliculei "Despartiti, dar impreuna", si la scurt timp s-au logodit. La inceputul lunii decembrie 2006, ei s-au despartit, la mai putin de un an de cand devenisera un cuplu.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.