Detinatoarea laurilor olimpici la polo, Ungaria, a castigat "Turneul Campionilor" de la Cluj cu punctaj maxim. In ultima runda a celei mai puternice intreceri internationale organizate in ultimele doua decenii in tara noastra, Ungaria a spulberat Rom
Detinatoarea laurilor olimpici la polo, Ungaria, a castigat "Turneul Campionilor" de la Cluj cu punctaj maxim. In ultima runda a celei mai puternice intreceri internationale organizate in ultimele doua decenii in tara noastra, Ungaria a spulberat Romania, cu 12-3, la capatul unei dispute in care jandarmii au fost obligati sa intervina pentru a linisti spiritele incinse din tribune. Din pacate, asa cum aprecia la final si antrenorul ungur Denes Kemeny, echipa pregatita de Vlad Hagiu a resimtit absenta unor titulari, Radu Cosmin, Andrei Busila si Bogdan Rath fiind prinsi cu meciurile din Serie A1, iar Andrei Iosep fiind nerefacut dupa o accidentare la degete. In ciuda acestor absente, tricolorii au reusit, totusi, sa treaca de medaliata cu bronz mondial, Grecia, cu 10-8, pentru ca in meciurile cu Germania si Croatia sa cedeze greu, cu 5-7 si 7-11, din cauza lipsei de experienta a unora dintre tinerii folositi de Hagiu. "Romania a fost lipsita de aportul a patru jucatori de baza, care, daca erau prezenti, ar fi echilibrat disputa. Sunt convins ca la Mondiale va fi altceva. Acolo se vor bate pentru medalii 6-7 echipe, printre care o vad si pe Romania", a declarat la final antrenorul Kemeny. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.