Presedintele Consiliului de Administratie al lui FC National a declarat ieri ca se astepta la decizia Curtii de Arbitraj pentru Fotbal de a-i declara liberi de contract pe John Wayne Srhoj si Abiodun Agunbiade si ca se incearca retrogradarea prin
Presedintele Consiliului de Administratie al lui FC National a declarat ieri ca se astepta la decizia Curtii de Arbitraj pentru Fotbal de a-i declara liberi de contract pe John Wayne Srhoj si Abiodun Agunbiade si ca se incearca retrogradarea prin orice mijloace a gruparii "bancare". "Spun acest lucru de o luna si jumatate. Au facut o smecherie tipica pentru FRF. Au aplicat o masura care nu exista in regulamentul federatiei. Vom merge la FIFA, pentru ca este un abuz inimaginabil", a spus seful din Cotroceni.
Iacov sustine ca decizia FRF reprezinta o bataie de joc la adresa clubului "bancar". "Este o bataie de joc, nu la adresa mea, ci la adresa clubului, pentru ca se tot incearca retrogradarea lui FC National prin slabirea echipei", a spus Iacov. Acesta a mentionat ca ii este rusine sa dea ochii cu Ionut Lupescu si Florin Prunea. "Mi-e rusine de rusinea lor sa ma uit in ochii lui Lupescu si Prunea. Sunt curios cum vor motiva aceasta schimbare a unei decizii care era definitiva si irevocabila. Or sa se incurce in minciuni gen Dragomir, ba e terasa mea, ba nu e terasa mea?", a adaugat Iacov. CAF a admis joi seara cererea de revizuire formulata de Srhoj si Aboidun, cei doi fiind declarati liberi de contract. Tot CAF, dar in vechea componenta, a admis anul trecut, in noiembrie, recursul formulat de FC National in cazul celor doi jucatori, astfel ca acestia au ramas sub contract cu gruparea "bancara". Aceasta decizie a CAF a desfiintat in totalitate hotararile Comisiei pentru Statutul Jucatorului si Comisiei de Apel a FRF care ii declarase pe fotbalistii in cauza liberi de contract. Decizia CAF din noiembrie 2006 a fost considerata definitiva, irevocabila si executorie. Comitetul de Urgenta al FRF a luat insa decizia de a efectua un audit judiciar, in urma caruia s-a decis ca cei doi jucatori au fost dati ilegal inapoi lui FC National. Comitetul Executiv al FRF a decis ulterior schimbarea componentei CAF, care a rejudecat acest caz. Srhoj si Abiodun se afla de aproape o jumatate de an la Timisoara. Cei doi s-au antrenat si cu "Poli", dar in ultima perioada s-au antrenat singuri. Este de asteptat ca Srhoj si Abiodun sa semneze contracte cu gruparea de pe Bega.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.