Consiliul Suprem de Aparare a Tarii (CSAT) se va reuni luni, una din temele aflate pe ordinea de zi fiind strategia nationala de securitate si un pachet de legi in acest domeniu. Presedintele Traian Basescu declara anul trecut ca cele 42 de legi
Consiliul Suprem de Aparare a Tarii (CSAT) se va reuni luni, una din temele aflate pe ordinea de zi fiind strategia nationala de securitate si un pachet de legi in acest domeniu.

Presedintele Traian Basescu declara anul trecut ca cele 42 de legi privind siguranta nationala vor intra in dez-baterea Parlamentului dupa vacanta de iarna si aprecia ca noua legislatie in domeniu va fi mult mai concisa. Strategia nationala de securitate a fost prezentata CSAT la inceputul lunii decembrie. Seful statului anunta ca documentul va fi aprobat de CSAT in cursul lunii ianuarie si apoi va fi inaintat Parlamentului. Premierul Calin Popescu Tariceanu a apreciat ca modul in care va fi organizata structura privind asigurarea securitatii trebuie sa fie stabilit printr-o dezbatere intre partidele politice si printr-o dezbatere publica.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.