Primarul orasului Viena si Guvernatorul Landului Viena Primul Bal Vienez din Romania, organizat dupa o pauza de 92 de ani, se desfasoara astazi la Palatul Parlamentului din Bucuresti. Manifestarea este patronata de primarul orasului Viena, dr. Mic
Primarul orasului Viena si Guvernatorul Landului Viena

Primul Bal Vienez din Romania, organizat dupa o pauza de 92 de ani, se desfasoara astazi la Palatul Parlamentului din Bucuresti. Manifestarea este patronata de primarul orasului Viena, dr. Michael Haupl, si are ca scop strangerea de fonduri in beneficiul unor fundatii umanitare. Data de desfasurare a Balului de la Bucuresti coincide cu ziua in care in lume mai sunt organizate alte sapte astfel de manifestari, in tari precum Germania, Canada sau Statele Unite. Organizatorii Balului Vienez din Romania isi propun sa-l transforme intr-un eveniment traditional, care sa aiba loc in primele luni ale fiecarui an. Orchestra balului din aceasta seara este una dintre cele mai cunoscute din Viena: Orchestra Palatului Schonbrunn, condusa de dirijorul David Scarr. Peste 1.000 de bilete au fost vandute pentru acest eveniment, la care si-au anuntat prezenta personalitati ale vietii politice si culturale. Pentru scopul umanitar al serii vieneze si pentru reinvierea magiei balurilor de altadata, Jurnalul National il declara pe Michael Haupl, primarul orasului Viena si patronul manifestarii, ""Omul zilei"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.