Situatia mijlocasului dinamovist Dan Alexa este departe de a fi rezolvata.
Un jurnalist chinez, intervievat de site-ul ""Dinamomania"", a dezvaluit ca fosta echipa a lui Alexa, Beijing Guoan, va solicita o suma mult mai mare de bani pentru rup
Situatia mijlocasului dinamovist Dan Alexa este departe de a fi rezolvata.
Un jurnalist chinez, intervievat de site-ul ""Dinamomania"", a dezvaluit ca fosta echipa a lui Alexa, Beijing Guoan, va solicita o suma mult mai mare de bani pentru ruperea contractului. Conform presei de la Beijing, conducatorii dinamovisti vor fi nevoiti sa umble serios la buzunare pentru a stinge definitiv litigiul cu clubul chinez. ""Alexa nu se va intoarce in China. Dupa cum il cunoastem noi, presedintele clubului, Li Xiaoming, nu mai vrea sa auda de el, dupa ce acesta a parasit China si s-a reintors la Dinamo, cu toate ca inca mai avea contract cu noi. Dar, in final, Dinamo va trebui sa plateasca daca il vrea pe Alexa de la Guoan."" MEMORIU. Jurnalistul chinez care a discutat cu ""Dinamomania"" a confirmat ca Beijing Guoan a inaintat si un memoriu la FIFA, referitor la ""cazul Alexa"". Prin acest document, conducatorii gruparii asiatice doresc sa obtina de la Dinamo o suma consistenta de bani in schimbul transferului mijlocasului roman. Interesant e ca, la inceputul acestui an, clubul a semnat un parteneriat cu celebra Real Madrid si ca acum are in frunte un nou presedinte.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.