Doua dintre cele mai controversate filme ale anului vor veni in curand si in Romania. ""Brokeback Mountain"", productia despre povestea de dragoste a doi cowboy care a obtinut patru Premii Globul de Aur si este principalul favorit la Oscar cu no
Doua dintre cele mai controversate filme ale anului vor veni in curand si in Romania.

""Brokeback Mountain"", productia despre povestea de dragoste a doi cowboy care a obtinut patru Premii Globul de Aur si este principalul favorit la Oscar cu noua nominalizari, va intra in cinematografele din Romania la 3 martie, cu doua zile inainte de decernarea Premiilor Academiei. Un alt film controversat este ""Basic Instinct 2"", cu Sharon Stone si David Morrissey, care va intra in salile de cinema la 31 martie. Un film psihologic, senzual si rafinat, in care actiunea este mutata din San Francisco, unde avea loc Basic Instinct, la Londra. In fine, la aceste productii se mai adauga si filmul lui Woody Allen ""Match Point"". Apreciat de critici ca fiind o creatie atipica pentru portofoliul lui Woody Allen, Match Point a fost nominalizat la Premiul Oscar, in cadrul sectiunii ""Cel mai bun scenariu original"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.