Urmareste-ne »

17 Februarie 2011 in Social

Sindicalisti, averea la control!

Averile liderilor sindicali au intrat in atentia inspectorilor de integritate, in urma declaratiilor publice facute de fostul vames Marius Ungureanu referitoare la faptul ca liderul Aliantei "Sed Lex", Vasile Marica, ar fi perceput mita pentru a promova si mentine unii angajati in vami.

Marius Nistor

Marius Nistor ← →
Marius Nistor are, potrivit declaratiei de avere completate in 1 noiembrie 2010, un teren extravilan de 566 de metri patrati, pe care l-a cumparat in iulie 2010, impreuna cu sotia sa, Ionela Nistor. Familia Nistor mai detine un apartament de 77,64 metri patrati, dobandit in 2003.
Vicepresedintele CNSLR-Fratia nu are nicio masina in proprietate, nici conturi sau depozite bancare, nu are bijuterii sau obiecte de arta a caror valoare sa depaseasca 5.000 de euro, iar in ultimele 12 luni nu a instrainat bunuri mobile, potrivit documentului.
Nistor are de platit un leasing de 13.078,59 euro, la Impuls Leasing Romania, contractat in 2009 si scandent in 2014, precum si alte patru CAR-uri de 26.200 de lei.
Marius Nistor a castigat 21.780 de lei ca profesor de fizica la Liceul "Nicolae Iorga" din Bucuresti, 21.231 de lei din functia de presedinte executiv al Federatiei "Spiru Haret", 27.960 de lei ca presedinte al Sindicatului Salariatilor din Invatamant Bucuresti, 2.360 lei ca membru in consiliul administrativ la Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca si 9.911 lei ca membru in Consiliul Economic si Social.

  • Sotia lui Marius Nistor a incasat 12.263 lei ca profesor la Liceul "Constantin Brancoveanu" din Capitala si 8.773 de lei din functia de director la Colegiul Tehnic Energetic.
← →

Discutii si comentarii pe tema "Sindicalisti, averea la control!"

Opinia cititorilor nostri este importanta pentru noi, 9AM incurajand publicarea comentariilor voastre. Pe site urmeaza sa isi gaseasca locul numai comentariile pertinente, on-topic, prezentate intr-un limbaj civilizat, fara atacuri la persoane / institutii. Ne rezervam dreptul de a elimina orice comentariu care nu corespunde acestor principii, precum si de a restrictiona accesul la comentarii utilizatorilor care comit abuzuri grave sau repetate.