Conform studiului, pacienții cu acnee severă prezentau cu 9% mai puțină vitamină E în fluxul sanguin. Consumul de migdale pentru îmbunătățirea afecțiunilor pielii este un leac tradițional datat de mult timp din Orientul Mijlociu, care s-a dovedit a fi susținut de știință. Migdalele sunt ambalate cu vitamina E și antioxidanți care ar putea să te ajute să vindeci acneea și să întinerești pielea dacă poți rezista nivelurilor ridicate de grăsimi omega-6.
2. Ajută la tratarea diabetului
2/4
Acest studiu a arătat că pacienții care suferă de diabet de tip 2 sunt susceptibili să-și vadă starea fizică îmbunătățindu-se consumând zilnic migdale. Nu numai că ajută la desfundarea arterelor prin reducerea „colesterolului rău”, ci contribuie și la reducerea nivelului de zahăr din sânge datorită mineralelor lor.
3. Ajută la recuperarea după naștere
3/4
India are o tradiție îndelungată a consumului de migdale ca remediu natural pentru a regla fluxul intestinal și a câștiga energie. Migdalele sunt un ingredient esențial în diete și sunt adesea recomandate femeilor după naștere pentru a le ajuta să se refacă rapid și să evite vergeturile.
4. Îți fac copilul mai inteligent.
4/4
Migdalele pot îmbunătăți activitatea creierului. Consumul de 74 de grame de migdale pe săptămână ar putea face copilul mai inteligent, potrivit unui studiu realizat de oamenii de știință spanioli care au studiat 2.208 de femei însărcinate. Copiii au fost apoi monitorizați la vârsta de 1,5 și 8 ani. Copiii ale căror mame au mâncat migdale în timpul sarcinii au obținut un scor mai mare la testele de IQ, precizează
brightside.me.
Consumul de migdale îți poate salva literalmente viața. Într-un studiu fectuat în SUA s-a constatat că un consum de nuci crește șansele de a dezvolta boli cardiovasculare. Dintre nuci, migdalele sunt preferatele nu doar pentru gustul lor, ci și pentru beneficiile acestora supra organismului. Iată de ce ar trebui să introduci migdalele în alimentația ta.