Te-ar putea interesa și:

Creaza-ti cont cu un singur click

Aboneaza-te prin   
sau prin email

Login

Autentifica-te prin
sau prin email

Nu ai cont? Aboneaza-te

Secrete "din culise": 9 lucruri mai putin stiute despre Matt Damon

Un rol principal merita orice sacrificiu

6/9

Ben Affleck si Matt Damon sunt rude

7/9

I s-a oferit rolul din "Daredevil"

8/9

Probleme... in plan sentimental

9/9

Ambitios inca din adolescenta

1/9

Primul rol

2/9

A urmat cursurile Universitatii Harvard, insa...

3/9

"Schimbarea lumii", in planurile sale

4/9

Fumatorul Matt Damon

5/9

Matt Damon, castigator al premiului Oscar pentru cel mai bun scenariu, pentru filmul "Good Will Hunting", implineste luni 48 de ani, motiv pentru care ne-am gandit sa va impartasim cateva dintre cele mai interesante lucruri mai putin cunoscute despre actorul american.

Francizele cinematografice "Ocean's" si "Jason Bourne" i-au adus actorului Matt Damon statutul de star la Hollywood si, totodata, numeroase colaborari cu regizori si actori de succes. Astfel, el a jucat, printre altele, in "Cartita", regizat de Martin Scorsese, "Agentia secreta", de Robert de Niro si "Syriana", de Stephen Gaghan. El apare si pe afisul filmului "Informatorul!/ The Informant!", regizat de Steven Soderbergh, in drama "Invictus", regizata de Clint Eastwood, dar si in "Fratii Grimm", de Terry Gilliam, lansat in 2005. De asemenea, Matt Damon a jucat alaturi de Jodie Foster in superproductia hollywoodiana "Elysium" si alaturi de Jessica Chastain in "Martianul".

Pentru a celebra ziua sa de nastere, iata lucrurile pe care nu le stiai despre cel supranumit "baiatul de aur" al Hollywood-ului.

Ultima ora din LifeStar pe 9AM

Contacteaza-ne

Foloseste formularul de mai jos

sau mai rapid pe